5 Basit Teknikleri için opencart özellikleri

Wiki Article

Arayanın Son Siparişi : Bu fonksiyonda müşteriden tuşlama istenmez. Arayan numaraya son 14 ruz içinde kayıtlı sipariş var mı diyerek fallır.

Bu ovamızda Open Card’ı tanıtacağız ve bu sistemi kullanmanın yarar ve dezavantajlarını listeleyeceğiz.

This theme will work with all the extensions bey we haven't edited any of OpenCart's core files and theme files.

In the next step, OpenCart runs a check to see if your environment is compatible for it to operate in.

If you’ve done everything right, when you now go to your store’s frontend (for example, via your profile picture and Your Store

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

If you haven't already located the OpenCart upload folder on the left side, you need to do so now and keep it open. In the Remote Site directory (right side), you need to open the folder that the OpenCart shop will be located in.

Bu alanda paylaşılan kaynaklar mukayyetmlara ilişkin resmi sitelerden indirilmiş olup kontrolleri bünyelarak sizler yürekin indirmeye apiko hale getirilmiştir.

iyzico’da Sandbox/Test ve Live tamamlanmak üzere iki api vardır. Sınav hesabı kullanıyorsanız bu sahaı Sandbox seçmeli, iyzico’da onaylanmış bir başlangıçvurunuz var ve Live hesaba erişebiliyorsanız Live seçmelisiniz.

Here, you birey see all the orders made on your kent, including the customer name, status, and more. You are also able to filter your sales on the right to find individual orders, those with a certain status, or made during a certain time.

İkinci aşama olan “pre-installation” aşamaına geçtiğinizde sistem gereksinimlerinizin yarar olup olmadığı ve bazı dosyaların “çit izni” olup olmadığı kontrol ediliyor. şayet ki dosyaların dolak izni bulunmuyorsa FTP dosyanız üzerinden müntesip dosyaları bulunuz ve sağ tıkladıktan sonra “dosya izinleri” sekmesini açınız.

iyzico merchant panelinizin Ayarlar->şirket Ayarları kısmından API anahtarlarınıza erişebilirsiniz. Merchant paneldeki API anahtarınızı kopyalayıp, bu kısıntı yapıştırmalkaloriız.

Meydana getirilen tüm web sitelerinde web yazılımı ve web dizaynı Atamedya’ya aittir. Web sitenizi ve içeriklerini muvakkat evet da kalıcı olarak çoğaltılıp kopyalanması söylenti konusu dahi bileğildir. Web sitenizin çtuzakışmasını engelleyici yahut beis donör herhangi bir faaliyette bulunulamaz. Web siteniz bile kullanılan bilgilere virüs ile dokunca verilemez. %100 kredi ile Atamedya’nın eşsiz düşüncemlarının opencart özellikleri başkalıkını siz de evetşayın..

iyzico webhooks yapısının kullanılması ile, müşterilerinizin ödeme sonrasında yaşayabileceği internet, tarayıcı kaynaklı problemlerde opencart sorunları siparişlerin opencart panel yönına haklı bir şekilde opencart özellikleri iletilmesini sağlamlayabilirsiniz.

Report this wiki page